>

Tina Beck Hansen

Seniorforsker

Tina Beck Hansen

DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Henrik Dams Allé

Bygning 204 Rum 229

2800 Kgs. Lyngby

Danmark

35887556

tibha@food.dtu.dk

Tina Beck Hansen

0000-0002-7829-5991

Fødevaremikrobiologi HACCP Mikrobiel fødevaresikkerhed Prædiktiv mikrobiologi

Inden for området fødevaremikrobiologi har jeg primært beskæftiget mig med fødevaresikkerhed, herunder egenkontrol baseret på HACCP (Hazard analysis and Critical Control Point). Især de kvantitative aspekter, som prædiktiv mikrobiologi og risikovurdering, har haft mit fokus. Et andet hovedområde har været varmeinaktivering. Specielt har jeg interesseret mig for de faktorer, der kan have betydning for størrelsen af bakteriers varmeresistens før, under og efter produktion af fødevarer. Jeg har også arbejdet med kvantificering inden for GMP (Good Manufacturing Practices), hvor jeg har brugt håndhygiejne og malkehygiejne som eksempler.