Applied AI Lunch Talk

Tilmeld

Applied AI Lunch Talk

Hvornår

15. aug 12:10 - 12:55

Hvor

DTU Skylab Arena and online

Foredrag

Applied AI Lunch Talk

Lunch Talks er, hvor industrien møder akademia omkring temaerne Samfund, Teknologi og Forretning.


Talk 1:

Løsning af samfundets største udfordringer

Forskning bør have en stor og mangfoldig læserskare. Men vi lever i en verden, hvor de mest brillante sind har det mindste publikum. Proem er et nyt digitalt fællesskab for forskning. Platformen giver en strømlinet og effektiv læseoplevelse med adgang til de allernyeste forskningspræprints. Vi udnytter både open source og proprietære AI-modeller til at opsummere, forklare og udforske forskningsartikler, anbefale relaterede artikler og lette diskussioner i et offentligt forum med det formål at forbinde mennesker omkring opdagelses-, innovations- og vidensskabelsesprocessen.

Taler: Mads Rydahl, CPO hos Proemial.ai

Rydahl har bygget computerspil, anbefalingssystemer og søgeoplevelser. Han var den oprindelige direktør for produkt og design hos Siri og grundlagde UNSILO, en banebrydende AI-løsning for videnskabelige udgivere, der blev opkøbt af Cactus i 2022. Rydahl er medstifter af Proem.ai, en ny social platform for videnskabeligt indhold, som bruger AI til at lette opdagelse og moderere offentlige diskussioner.

Mads Rydahl | LinkedIn

Talk 2:

Hjælp til vurdering af havets biodiversitet ved hjælp af computer vision og intelligente KPI’er

Det er ingen hemmelighed, at vi lige nu står over for en stor biodiversitetskrise - især til søs. Forurening, stigende temperaturer og bundtrawling har negativt påvirket kritiske dele af vores marine økosystemer. Heldigvis er virksomheder og regeringer fast besluttede på at investere i store restaureringsplaner. Men hvordan sporer vi, om disse initiativer har den ønskede effekt, og kan vi udnytte den nuværende AI-teknologi til dette formål?

Taler: Maria Bakali, medstifter og CBO hos Anemo Robotics, studerende inden for mekanisk ingeniørarbejde på DTU

Maria er meget interesseret i bæredygtighed og natur. Hos Anemo Robotics er hun involveret i økonomistyring og forretningsudvikling.

Maria Bakali | LinkedIn

Taler: Simon Madsen, medstifter og CTO hos Anemo Robotics, studerende inden for Data Science & Entrepreneurship på DTU

Simon har mange hatte på, men fokuserer primært på computer vision, cloud-infrastruktur og generel Data Science. 

Simon Madsen | LinkedIn

Deltag fysisk eller deltag online.

Se tidligere foredrag

Find alle tidligere foredrag her.