Starter du på Fødevaresikkerhed og -kvalitet, får du hurtigt et socialt studieliv.
Fra begyndelsen lærer du dine medstuderende at kende, når I laver gruppe- og projektarbejde og efter undervisning kan I både ses privat eller benytte jer af DTU’s mange tilbud.
I kan tage en tur i jeres fredagsbar, Ehteren, der udover fredagsøl også arrangerer udflugter og events.
Vil du have indflydelse på din uddannelse, kan du melde dig ind i BØF: studierådet for bioteknik, økonomi og fødevarer. Her bliver dine meninger om DTU hørt, imens du lærer studerende fra andre uddannelsesretninger at kende.
Vil du have inspiration til det faglige og din fremtidige karriere, kan du deltage i FTIO (Første Tirsdag I Oktober), hvor du og dine medstuderende møder færdiguddannede fødevareingeniører og virksomheder med interesse for fødevaresikkerhed og -kvalitet.
Uanset om du søger gruppeprojekter eller hytteture, får du uden tvivl et godt forhold til dine medstuderende.
Vælger du at læse Fødevaresikkerhed og -kvalitet, foregår din undervisning både på DTU’s campus i Lyngby og på Københavns Universitet. Derfor får du det bedste af begge verdener – både fagligt og socialt.
Efter undervisning kan du udnytte alt det, uni-livet har at tilbyde, og dyrke det hyggelige, festlige og sociale på både DTU og Københavns Universitet. Du kan for eksempel melde dig ind i en klub eller forening og bruge fritiden på alt fra sport til keramik. Du kan dyrke fællesskabet med dine medstuderende og møde andre studerende til de mange traditionsfyldte fester og arrangementer.
Har du lyst til at engagere dig aktivt i livet på DTU, kan du for eksempel melde dig ind i studenterorganisationen Polyteknisk Forening eller være med til at arrangere studiestarten for nye studerende.
Både DTU og Københavns Universitet tilbyder både faglige og sociale muligheder for dig, der vil have en studietid, du aldrig vil glemme.
Læs mere om studielivet på DTU