Med en bacheloruddannelse i bæredygtigt energidesign kan du se frem til at blive en del af en grøn fremtid.
Efter bacheloruddannelse tager de fleste en kandidatuddannelse, der færdiguddanner dem som civilingeniører. Herfra er mulighederne mange.
Hvor kan du få job?
Bæredygtigt Energidesign er en bred uddannelse, så hvilken karriere du vælger, er helt op til dig.
Vil du være med til at skabe fremtidens energiøer, kan du for eksempel arbejde hos Energistyrelsen eller Energinet.
Interesserer du dig for vindenergi og havvindmølleparker, kan du få job i virksomheder som Vestas og Ørsted, og brænder du for power-to-x, kan du følge udviklingen hos Siemens Energy eller SAS.
Har du en forkærlighed for sammenhængen mellem energi og økonomi, kan du udvikle prognoser for Energinet eller arbejde med CO2-kvoter for Erhvervsstyrelsen.
Er du mere til at hjælpe mange nye projekter ud i livet, kan du blive rådgivende ingeniør i virksomheder som Rambøll, COWI eller Sweco.
Vil du arbejde med innovative løsninger inden for CO2-lagring, solceller eller batterier, kan du få job i en startup-virksomhed – eller du kan starte din egen.
Banker dit hjerte for den nyeste forskning, kan du forfølge en karriere som forsker på universitetet.
Uanset hvilken retning du vælger, venter et arbejdsmarked, der mangler civilingeniører. Her er der brug for dine evner til at analysere og forstå komplicerede problemstillinger, nedbryde problemer og skabe de rigtige skræddersyede løsninger.
Med en uddannelse fra DTU venter en verden af jobmuligheder, hvor du kan gøre en forskel.