Studenterprojekter - omsæt din teori til praksis
På DTU kan du deltage i et eller flere af vores mange tværfaglige studenterprojekter.
Her kan du omsætte teori til praksis, imens du får merit for projektet og udvikler innovative løsninger på virkelighedens problemer i samarbejde med andre studerende. Projekterne er ofte bygget op omkring tværfagligt samarbejde, så du lærer at samarbejde med andre studerende fra forskellige fagområder.
Roskilde Festival – powered by DTU students
Hvert år besøger omkring 100 DTU-studerende Roskilde Festival og bidrager med nye løsninger og forslag til festivalens største udfordringer. Som den største musikfestival i Norden er Roskilde Festival det perfekte sted at teste løsninger på problemer inden for overbefolkning, akustik, affaldssortering, vandforsyning osv.
Læs mere om Roskilde Festival - powered by students
GRØN DYST
Ingeniører spiller en central rolle i en bæredygtig fremtid.
GRØN DYST er vores årlige studenterkonference, hvor du kan præsentere dine idéer til, hvordan vi skaber en bæredygtig verden foran et bredt publikum. Konferencen er en unik chance for at føre din viden om bæredygtighed ud i livet og dyste om priser inden for dit fagområde.
DTU Blue Dot Projects
En økobil, der har vundet flere verdensmesterskaber, en studenterbygget satellit, et bæredygtigt bryghus, DTU RoboCup, et hus, der genererer mere energi, end det bruger.
DTU Blue Dot projekterne er mange, og som ingeniør bruger du dine kompetencer, teorier og metoder baseret på den nyeste udvikling og forskning.
DTU Blue Dot er for dig, der vil prøve at arbejde som ingeniør, mens du læser. Fælles for alle DTU Blue Dot projekterne er, at du arbejder med en ingeniøropgave, som er større end den enkelte studieplan, studieretning eller det enkelte semester, og som uden tvivl er til gavn for samfundet.
DTU Blue Dot er en oplagt chance for at afprøve dine kompetencer, når du skal arbejde med hele processen fra idéudvikling til produktion og anvendelse. Her bliver teori for alvor ført ud i livet, og du udvikler dine tekniske og personlige færdigheder. Initiativet er i høj grad drevet af DTU-studerende, der lægger tid, engagement og hjerteblod i projekterne.
Du finder flere oplysninger og omtale af projekterne på DTU Blue Dots egen hjemmeside.